Figyelem! Online regisztráció – 2018

A középiskolai végzettséggel rendelkező felvételizők elektronikus fiókjainak regisztrációja 2018. július 2-tól indul

A 2018. évi felvételi szabályzatnak megfelelően a felvételizők elektronikus fiókjainak regisztrációja 2018. július 2-tól indul és július 25-ig (17.00 óráig) tart.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a felvételi teljes időtartama alatt az Ungvári Nemzeti Egyetem Felvételi Bizottsága mellett (Ungvár, Universitetska/Egyetemi u. 14.) konzultációs központ működik, amely segítséget nyújt minden érdeklődőnek a fiókok regisztrációjában, az okmányok feltöltésében, illetve minden olyan kérdésben, ami a felvételi folyamatot illeti.

   A felvételizők elektronikus fiókja egy olyan webfelület, amely révén a jelentkező benyújtja felvételi kérelmét, illetve ellenőrzi annak státusát.

A felvételi kérelem benyújtásához az érdeklődőnek a http://ez.osvitavsim.org.ua (elérhető 2018. július 2-tól) oldalon kell regisztrálnia.

A regisztráció során a jelentkezőnek az alábbi adatokat kell megadnia:

– állandó használatban lévő e-mail cím (drótposta), amely egyúttal a jelentkező elektronikus fiókjának belépőkódja (login) is lesz egyben. Felhívjuk a figyelmet, hogy ne használják olyan szolgáltatók fiókjait, amelyek Ukrajnában tiltottak, vagy nem működnek.

– az elektronikus felhasználó fiók jelszava;

– a külső független tesztelésen szerzett szertifikátok száma, pin-kódja és kiadásának dátuma;

– az általános középfokú oktatás befejezéséről szóló okmány (érettségi bizonyítvány) sorozat- és sorszáma;

– az érettségi bizonyítvány mellékletében középátlaga (a 12-es skála alapján tizedes értékre kerekítve). Amennyiben a középátlagot a jelentkező hibásan állapítja meg, az első jelentkezés benyújtása során javíthatja azt.

A jelentkező által benyújtott adatokat az Egységes Rendszerben ellenőrzik le. Amennyiben adategyezést tapasztalnak (név, születési dátum, nem, állampolgárság) a jelentkező által megadott e-mail címen értesítést küldenek ki. A jelentkező a regisztráció megerősítéséről szóló tájékoztató beérkezését követő 1 napon belül aktiválhatja elektronikus fiókját.

Az Egységes Rendszerben való regisztráció az alábbi webfelületen tehető meg: https://ez.osvitavsim.org.ua/.

Az elektronikus fiókon keresztül a felvételiző a megfelelő kapcsolattartás érdekében feltöltheti vezetékes és mobiltelefonszámát.

Emellett a felvételiző az alábbi okmányok beszkennelt másolatait tölti fel:

– az érettségi bizonyítvány melléklete;

– azon 3×4 cm nagyságú színes fényképet, amelyet a későbbiekben benyújt a felsőoktatási intézményhez.

LETÖLTÉS ITT

Forrás: Az Ungvári Nemzeti Egyetem Felvételi Bizottsága

Kedvelés és feliratkozás: