Kiérdemelt elismerés

  2018. június 30-án, az ünnepélyes diplomaosztó ünnepség keretein belül vehette át a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Hallgatói elismerő oklevelét kiemelkedő tanulmányi eredményéért és jelentős közéleti tevékenységéért Dolinai Zsuzsanna, aki az Ungvári Nemzeti Egyetem Ukrán-Magyar Oktatási-Tudományos Intézetén belül működő Magyar történelem és európai integráció tanszék történelemtanára.
Dolinai Zsuzsanna úgy véli, fontos előrelépést jelent a tudomány felé vezető úton, ha a fiatal kutatók tevékenységét támogatják, és elismerik.
  “Büszke vagyok az elismerésre, és ez is csak azt a feltételezésemet erősítette meg, miszerint a kárpátaljai magyarok sikereket érhetnek el a tudományos munkában és az aktív közéleti tevékenységben egyaránt. Köszönettel tartozom a témavezetőmnek, dr. Pallai László tanár úrnak a sok segítségért, kitüntető bizalmáért, azért, hogy a tanulmányaim ideje alatt objektív tanácsokkal, javaslatokkal látott el, mindig számíthattam szakmai segítségére a kutatómunka során. 
   Köszönöm dr. Forisek Péter dékán helyettesnek az önzetlen, kitartó szakmai bizalmat és támogatást. 
Külön szeretném megköszönni az Ungvári Nemzeti Egyetem Ukrán-Magyar Oktatási-Tudományos Intézetén belül működő Magyar történelem és európai integráció tanszék kollektívájának, hogy immáron 8 éve támogatják a tudomány felé vezető utamat. Továbbá Prof. Dr. Kiss Évának a szakmai támogatását, ötletadó gondolatait, és azt, hogy bizalommal fordulhattam hozzá egy-egy szakmai kérdésben. Köszönöm dr. Zubánics Lászlónak és dr. Spenik Sándornak a szakmai támogatást, munkásságuk példaként szolgál a fiatal kutatók számára; továbbra is a kárpátaljai magyarság megmaradása és tudományos utánpótlása a célunk. Hálával tartozom továbbá a családomnak, akik nélkül nem tartathatnék ott, ahol most tartok.”

  Gratulálunk munkatársunknak, és további eredményes munkát kívánunk!

Kedvelés és feliratkozás: